Përshëndetje

Mirë se erdhët në faqen e Kishës së Bashkuar Metodiste në Shqipëri!

Ne jemi pjesë e Kishës së Bashkuar Metodiste mbarë botërore (United Methodist Church) dhe e konsiderojmë veten si pjesë e kishës së përgjithshme të Krishtit. Besimin tonë ne përpiqemi ta ndërtojmë mbi parimet e përgjithshme dhe të thjeshta të krishtërimit, ku në thelb qëndron një jetë aktive dhe me përgjegjësi në shoqëri, që përputhet me vullnetin e Perëndisë!

Për më tepër ju lutemi shfletoni këtë faqe!

Advertisements