Përshëndetje

Mirë se erdhët në faqen e Kishës së Bashkuar Metodiste në Shqipëri!

Ne jemi pjesë e Kishës së Bashkuar Metodiste mbarë botërore (United Methodist Church) dhe e konsiderojmë veten si pjesë e kishës së përgjithshme të Krishtit. Besimin tonë ne përpiqemi ta ndërtojmë mbi parimet e përgjithshme dhe të thjeshta të krishtërimit, ku në thelb qëndron një jetë aktive dhe me përgjegjësi në shoqëri, që përputhet me vullnetin e Perëndisë!

Për më tepër ju lutemi shfletoni këtë faqe!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s